Header

Velkommen til årets fjerde nyhedsbrev

I vores nyhedsbreve vil i kunne følge med i de aktiviteter som Helhedsplanen aktuelt er involveret i . Sekretariatet arbejder for tiden på højtryk for at få den nye Helhedsplan på plads, og sikre en god plan for fire års yderligere boligsocial indsats i Køge. Trods dette arbejde er vi stadig i fuld gang med arbejdet i de fire boligområder.

I årets fjerde nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores seneste aktiviteter. Du kan bl.a. læse om fire vellykkede fællesspisninger, affaldsindsamling og se hvordan du tilmelder dig Ellemarkens nye løb Run-Køge-Run. 

---
Tilmelding til Run-Koege-Run er startet

Tilmelding til Run-Koege-Run er startet

Løbet Run-Koege-Run er resultatet af Ellemarkens Mind Your Own Business projekt, hvor en gruppe unge drenge siden oktober 2016 har arbejdet på at udvikle deres egen mikro virksomhed. Produktet af drengenes dedikerede indsats er et motionsløb for hele byen, som tager udgangspunkt i og slutter af i Ellemarken.

Du kan læse mere og tilmelde dig løbet  her.

---
Naturfredningsforeningens årlige affaldsindsamling markeret i Hastrupparken

Naturfredningsforeningens årlige affaldsindsamling markeret i Hastrupparken

Søndag den 2. april 2017 var Hastrupparken med til at markere Naturfredningsforeningens årlige affaldsindsamlingsdag. I et samarbejde mellem Det Boligsociale Fællessekretariat, afdelingsbestyrelsen og driften i Køge Boligselskab lykkedes det at arrangere en hyggelig dag, hvor 11 familier inklusive deres børn havde meldt sig til dagens opgaver.

Læs mere om dagen her.

---
Musik og krydret mad varmede i det kolde aprilvejr

Musik og krydret mad varmede i det kolde aprilvejr

I forbindelse med uge 17 initiativet Danmark Spiser Samme afholdte Det Boligsociale Fællessekretariat fire fællesspisningsarrangementer. Arrangementerne havde  alle stor tilslutning fra beboerne.

Læs reportage fra de fire spisearrangementer her.

---
Frivillige økonomirådgivere søges

Frivillige økonomirådgivere søges

Køge Kommunes Jobcenter, Det Boligsociale Fællessekretariat og Dansk Folkehjælp er gået sammen om at opstarte gratis økonomirådgivning i Køge. Økonomirådgivningen vil komme til at foregå i et eller flere af Helhedsplanens boligområder.
D.3.marts kan du høre mere om, hvordan du kan blive frivillig økonomirådgiver.
læs mere her.

---
Lektiehjælp fra Einsteins lillebror

Lektiehjælp fra Einsteins lillebror

Studieplaneten er et samarbejde mellem Boligsocialt Fællessekretariat, Hastrupskolen og Dansk Flygtningehjælp. Studieplaneten er et frivilligt tilbud til børn og unge som en gang om ugen kan få hjælp til deres lektier fra frivillige ildsjæle fra Dansk Flygtningehjælp.  

Læs om det populære tilbud her.

---
Gå hold med 1.500 km i benene

Gå hold med 1.500 km i benene

I november 2015 arrangerede Helhedsplanen en idevandring for beboere i Karlemoseparken, hvor beboerne kunne komme med ideer til nye aktiviteter. Idevandringen førte bl.a. til et nyt Gå hold som netop har fejret et års fødselsdag.

Læs om, hvad der holder Gå holdets medlemmer motiveret her.

---
Dansekvinder med gå på mod

Dansekvinder med gå på mod

Sidste søndag i april har en gruppe unge kvinder fra Karlemoseparken, Ellemarken og Søparken sidste kursusdag, efter i løbet af måneden at have modtaget undervisning, der sætter dem i stand til at stå for dans i deres nærmiljø. Læs om kvindernes uddannelse og videre perspektiver for dansen her.

---
Ny Job- og CV cafe åbnet i Karlemoseparken

Ny Job- og CV cafe åbnet i Karlemoseparken

 

Så er der hjælp at hente for beboere som ønsker hjælp til CV- og ansøgningsskrivning. Hver tirsdag fra kl. 10.00 – 14.00 kan du i Kulturhuset, Karlemosevej 73B møde tidligere jobkonsulent Mabast Abdel Rahman, som tilbyder vejledning i at skrive CV og ansøgninger samt generelt, hvordan man søger job på nettet…Interesseret? Så læs mere her.

 

---
Nada-succes i Søparken

Nada-succes i Søparken

Nada er en akupunkturform, hvor der sættes nåle i ørerne med henblik på at nedbringe f.eks. søvnløshed, stress og smerter. Behandlingen som i april og maj tilbydes i Søparken giver øget velvære og har været en del af det etablerede behandlingssystem i årtier.
Læs mere om tilbuddet her.

---

Aktiviteter 

Ønskes der flere informationer mht. vores aktiviteter hvor de foregår og hvornår?

Så kan du følge dette link og få et indblik i den kommende måned

KALENDER

---

Nyhedsbrevet udgives hver måned. Her vil I få serveret alle vores aktuelle nyheder, projekter, og aktiviteter. Alle sendte nyhedsbreve er tilgængelig på Helhedsplanens hjemmeside: Helhedsplanen

Følg os på Facebook - så er du opdateret på alle aktiviteter!

---