Posted by on 5. februar 2019

I januar startede DJ Skolen, som Helhedsplanen har arrangeret sammen med en professionel DJ og i samarbejde med Junior- og ungdomsklubberne Pitten og Bakken i henholdsvis Ellemarken og Hastrupparken. Undervisningen foregår på Hastrupskolens SFO, og deltagerne gennemgår et kompetencegivende læringsforløb over otte gange. På kursusgangene undervises de af en rigtig DJ, bliver bedre til at mestre DJ faget i form af teknikker, hvordan man bygger et set, og hvordan man holder en event kørende med fed musik for publikum. Deltagerne kommer desuden ud at til spille forskellige lokale events – bl.a. skal de spille til et SSP arrangement, Ølby Festivalen med mere – hvor de aflønnes via lommepengejob-projektet. Desuden skal de i praktik i forskellige lokale sammenhænge samt promoveres, så de kan lave uafhængige DJ jobs i lokale netværk. Første undervisningsgang løb af staben den 16. januar, hvor deltagerne var meget nysgerrige og engagerede. Efterfølgende har flere unge tilmeldt sig.

DJ projektet er en del af Helhedsplanens fokus på kompetenceudvikling af de unge i boligområderne. Denne indsats dækker også projekter som Ungearkæologer og kunstprojektet Her Hvor Jeg Bor. Fællesnævneren for projekterne er, at de har til formål at udvikle de unges kompetencer og interesse for kreative og håndværksmæssige fag.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: