Posted by on 31. oktober 2018

I september indledte Helhedsplanen sit andet samarbejde med den landsdækkende organisation Mind Your Own Business. Mind Your Own Business skaber udviklingsforløb målrettet drenge i alderen 13-17 år. Formålet med forløbene er at lære drengene om iværksætteri og herigennem styrke deres faglige kompetencer, sociale relationer samt deres tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

I sidste forløb, som foregik i Ellemarken, kulminerede forløbet i et velbesøgt motionsløb for familier. I dette forløb har 10 drenge i alderen 13-14 år fra Asgaardskole/Karlemoseparken tilmeldt sig til at deltage i forløbet og er allerede i fuld gang med at udvikle deres ideer til en virksomhed med kyndig hjælp fra Mind Your Own Buisness og medarbejdere fra Helhedsplan.

Fremover vil en række frivillige venturepiloter fra erhvervslivet i Køge og omegn understøtte udviklingen af drengenes ideer. Udover venturepiloterne er der en mentorvirksomhed, der ligeledes vil følge drengene og understøtte udviklingen af drengenes ideer. Mentorvirksomheden er KPMG, et af verdens største revisions- og rådgivningsfirmaer. KPMG har ca. 123.000 ansatte i et globalt netværk, der dækker 148 lande.

Drengene møder venturepiloterne og mentorvirksomheden første gang torsdag d.1. november

Helhedsplanen ser frem til følge drengenes udvikling gennem Mind Your Own Business og skal nok holde læserne af nyhedsbrevet opdateret.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: