Posted by on 8. oktober 2018

Søparkens unge har i samarbejde med Køge Billedskole og Helhedsplanen arbejdet på et kunstprojekt, som skulle producere noget til deres boligområde. De unge kom frem til en S-formet bænk, som skal repræsentere Søparken. Der blev tegnet, designet, skåret, limet, malet, støbt, savet, skruet, boret samt mange andre spændende processer og wupti, så stod der en fin bænk. Bænken blev vist frem til en fernisering ved Søparkens multibane den 1. Oktober, hvor en del unge og familier kom ned og fik årets sidste pølse på grillen. Der var god stemning og alle involverede var stolte over det færdige produkt, som havde fået et fedt design i det speciallavede maling.

Vi opfordrer alle til at kigge forbi det fine værk, sidde på bænken og håber på at det trækker et smil eller to. Tak til alle som har givet en hånd med!

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: