Posted by on 31. maj 2018

bænk2jpg

Den s formede bænk

Det hele startede med at unge i Søparken gik ud i terrænnet for at vise, hvilke stier de gik på, og hvor de mødtes. Opgaven var at planlægge en Hjertesti i boligområdet. En sti, som de skulle etablere sammen med kunstnere fra Billeskolen, som en del af projektet Her hvor jeg bor. De unge har sammen med kunstnere fra billeskolen designet en s-formet bænk. Den skal bygges af de brædder, som anvendes i bygningsstilladser. Nu er de i gang med det praktiske arbejde. Der skal saves, skrues, støbes og monteres. Alle hænder er i gang og humøret er højt. Bænken skal opstilles ved multibanen og være mødested for unge i Søparken.

Hen over sommer skal også unge i Karlemosen, Hastrupparken og Ellemarken designe og bygge bænke sammen med kunstnerne til deres boligområder. Bænkene bygges af paller, som bl.a. ejendomskontorerne har stillet til rådighed. Her er Profilklubben for 13+ inde over. De mindre børn skal være med til at dekorere bænkene.

Der er store forventninger til de færdige bænke.

 

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: