Posted by on 23. januar 2018

IMG_0009

Tine Gomard, projektleder

Skærmbillede 2018-01-23 kl. 10.38.26Karlemosens Kulturhus har fået tilført flere ressourcer for de næste 4 år. Der er nedsat en bestyrelse for Kulturhuset og to medarbejdere deler nu en fuldtidsstilling. Tine Gomard er projektleder og Hanne Schmidt er medarbejder ansat under Helhedsplanen. Vi skal skabe flere aktiviteter og brobygge mellem beboerne, vi skal sammen med beboerne øge trygheden og trivslen i Karlemosen.

Tirsdag d. 27. februar inviterer kulturhusbestyrelsen til Idévandring i Karlemoseparken. Alle beboere er velkomne. Vi skal gå rundt i lokalområdet og snakke om sammen om ønsker til aktiviteter både inde og ude. Hvis der er interesse for en idé, og nogle beboere vil være med, vil vi i fællesskab arbejde videre med forslaget. Vi skal lave en levende kulturhus til glæde for alle. Vi afslutter eftermiddagen med fællesspisning og politiet kommer forbi og giver en status på, hvordan det står til i Karlemosen.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: