Posted by on 8. oktober 2018

Mit navn er Lene Storgaard, jeg er 40 år og lige startet som projektleder for Kulturhuset i Karlemoseparken. Min opgave er bl.a. at få Kulturhuset til at blomstre endnu mere – både i forhold til at passe og pleje de nuværende aktiviteter samt at få nye aktiviteter til at ske. Med en baggrund som skuespiller har jeg stor erfaring med kreativitet af forskellig art. Desuden har jeg videreuddannet mig på Roskilde Universitet og Kunst- og Kulturlederuddannelsen v/ Odsherred Teaterskole og har en del erfaring med ledelse og projektledelse af især teater/ kunstneriske projekter, men i høj grad også sociale projekter. Bl.a. hos Livsbanen, der arbejder med udsatte unge fra sociale boligområder og rapmusik som det fælles tredje og relationsskabende element. Jeg har derudover egen teatervirksomhed, der arbejder med forestillinger, som primært omhandler sociale emner. I min fritid spiller jeg i band, dyrker yoga og bor med min forlovede på Nørrebro.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: