Posted by on 31. maj 2018

Den er et særligt tilbud til forældre med børn, som endnu ikke er indskrevet i daginstitution

Legestuen slår dørene op efter sommerferien onsdag d. 29. august 2018 på Parkvej 120 med åbningstid fra kl. 13 til kl. 15.

Den kommer til at have åbent den sidste onsdag hver måned med bemanding fra daginstitutionerne Solstrålen og Tumlehuset i Ellemarken. Hver gang kan forældre og børn tale med både sundhedsplejersken og pædagogerne fra området, og i Legestuen vil der være fokus på stimulering af børnenes sprog gennem leg. Forældre og børn bliver  introduceret til både sang og musik, højtlæsning, motoriske lege, massage og meget mere.

Alle børn mellem 0 og 6 år fra boligområdet er velkomne.

Sundhedsplejerske Susanne Bruhn er i gang med at informere nybagte forældre i Ellemarken om det kommende tilbud, og alle andre fagpersoner er også meget velkomne til at fortælle det videre.

Tilbuddet er blevet til i et samarbejde mellem sundhedsplejen, daginstitutionsområdet, det boligsociale fællessekretariat i Køge og CDI,  og det er en del af et  tværfagligt samarbejde omkring tidlig indsats, brobygning til daginstitutioner og styrket forældreskab.

Foruden legestuen starter der i august en række kursustilbud til forældrene blandt andet baseret på metoderne i DUÅ. Temaerne på forældrekurserne bliver blandt andet: Konflikthåndtering i hjemmet, kost og motion, stimulering gennem leg, samarbejdet med daginstitutioner og skole; herunder gensidige forventninger.

Vil du vide mere?

Så kan du kontakte:

Daginstitutionsleder for Solstrålen Berit Elsberg, 5667 6901

Daginstitutionsleder for Tumlehuset Helle Jørgensen, 5667 2570

Sundhedsplejerske Susanne Bruhn, mobil 28792399

Vikarierende projektkoordinator Jane Aschlund, mobil 21345634

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: