Posted by on 8. oktober 2018

Hver onsdag eftermiddag mellem kl. 13.00 – 15.00 bliver et af lokalerne i Ellemarkens beboerhus, Parkvej 120, omdannet til en hyggelig legestue for forældre og børn. Der er varm te og kaffe på kanderne og på gulvet er lagt bløde måtter og puder samt en masse farvestrålende legeting til småbørn.

Til legestuen møder forældre fra Ellemarken andre forældre fra deres boligområdet, der ligesom dem selv går hjemme med deres børn. Forældrene får mulighed for at dele deres erfaringer om alt fra babymos og soverutiner til de udfordringer de kan opleve følger med at få et barn. Legestuens indhold udvikles løbende på baggrund af forælderens ønsker.

Den sidste onsdag i måned får legestuen besøg af ledere samt pædagoger fra de to lokale dagtilbud, Solstrålen og Tumlehuset, samt den lokale sundhedsplejerske Susanne Bruhn. Her får forældrene mulighed for at stille spørgsmål til sundhedsplejersken om deres barns udvikling og trivsel, samt få et større kendskab til det pædagogiske arbejde, der foregår i de lokale dagtilbud.

Legestuen, som har været i gang siden september, er blevet til i et samarbejde mellem sundhedsplejen, daginstitutionsområdet, Det Boligsociale Fællessekretariat i Køge og CDI. Legestuen er en del af det tværfagligt samarbejde omkring tidlig indsats, brobygning til daginstitutioner og styrket forældreskab. Alle forældre og børn mellem 0 og 6 år fra boligområdet er velkomne.

Vil du vide mere så kan du kontakt:

  • Daginstitutionsleder for Solstrålen Berit Elsberg, 5667 6901
  • Daginstitutionsleder for Tumlehuset Helle Jørgensen, 5667 2570
  • Sundhedsplejerske Susanne Bruhn, mobil 28792399
  • Helhedsplanens projektkoordinator Maja Munch Nielsen: 21432544

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: