kyndelmissefolder_2016Kyndelmisse er Køges Kulturnat.  Kyndelmisse er i år fredag den 5. februar, og et væld af foreninger, kulturinstitutioner og virksomheder har til denne aften planlagt en række vidt
forskellige arrangementer. Helhedsplanen er selvfølgelig også med.

De fire store boligkvarterer Søparken, Karlemoseparken, Ellemarken og Hastrupparken, huser en større del af Køges indbyggere. De fleste borgere i Køge har en mening eller opfattelse af kvartererne, og vi vil gerne høre om dit forhold til et eller flere af kvartererne. Derfor laver Helhedsplanen en Bydelsmozaik, hvor alle kan skrive med på historien om Køge.

Kom og vær med til at fortælle historien om Karlemoseparken, Ellemarken, Hastrupparken og Søparken. Det kan være en lille anekdote, som på den ene eller anden måde knytter sig til et af kvartererne. Måske har du et gammelt (eller nyt) billede derfra. Det interessante er din personlige oplevelse. Giv dit bidrag og se, hvordan andre oplever områderne.

Allerede nu kan du bidrage med din historie eller billede. Bare send det til Lasse Rune Hansen på lrh@bosj.dk.

Det er lige meget om du bor der eller ej. Du kan skrive en kort historie, et digt, en sang eller hvad du vil – du kan også male eller tegne et billede eller komme med et foto. Anonymt, hvis du vil – og på alle sprog.
Undervejs serverer vi kaffe og chokolade.
Bidragene samles i en udgivelse efter Kyndelmissen.

Du kan downloader hele programmet til Kyndelmisse 2016 her.

%d bloggers like this: