Posted by on 28. februar 2018

Billede1Køges Kvindenetværk er igen i år på banen med en stor fest på Kvindernes Internationale Kampdag. Det er den 8. marts kl. 18 i kulturhuset i Karlemosen og alle kvinder i Køge over 15 år er velkommen. Se invitation for nærmere information og tilmelding.

Kvindenetværket er nu ved at kunne prale af at have etableret en ny tradition i Køge, da det er 3. år i træk at kvindenetværket markerer Kvindernes Internationale Kampdag med en fest. Der har været op til 100 kvinder ved de foregående fester, så det er også lidt af et trækplaster. Kvindenetværkets aktiviteter er også mangfoldige og i netværkets natur er aktiviteterne helt afhængige af hvad de kvinder der deltager har lyst til at beskæftige sig med.

I løbet af året der er gået siden sidst har der i kvindenetværket været fokus på forskellige typer af arrangementer. Der har blandt andet været afholdt kvindecafé, kursus i grafisk facilitering, foredrag og debattaftener om feminisme og børneopdragelse. Der er blevet uddannet danseinstruktører blandt nogle af pigerne i boligområderne, der nu laver dans for nogle andre beboere.

Der er blevet uddannet Nada behandlere i boligområderne, der bliver færdiguddannet i starten af marts måned og efterfølgende skal stå for at lave Nada café i ét eller flere af boligområderne. Der har været afholdt assertionskursus for og med en gruppe kvinder, således at de kunne øve sig i at blive bedre til at sige til og fra, gøre deres mening gældende og turde at stille sig frem i en større forsamling.

Hvis du har lyst til at være en del af kvindenetværkets aktiviteter, kan du synes godt om netværkets Facebook side og blive opdateret når der sker noget nyt:
https://www.facebook.com/Køges-Kvindenetværk-1637956726499958/

Den 8. marts skal vi feste og have en sjov aften sammen, og måske blive lidt klogere på hinanden, så skynd dig at tilmeld dig.8marts

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: