Posted by on 14. januar 2019

Fredag den 14. december kl. 14 blev der i Karlemosens Kulturhus afholdt juleteaterforestilling for børn og deres voksne. Teatret Honningbanden var på besøg med teaterforestillingen ”Hvem har stjålet nissekraften” og dermed blev teaterscenen i huset taget i brug. Børnene var helt med under forestillingen og grinede og kommunikerede med skuespillerne undervejs.

Efter forestillingen lavede Honningbanden jule-sanglege rundt om juletræet, hvor både børn og voksne var godt med. Det var en dejlig og hyggelig eftermiddag, hvor Helhedsplanen havde inviteret lokale familier, børn og pædagoger fra Moseengens Børnehus, som vi i forvejen samarbejder med i en musikaktivitet for de helt små og deres voksne i kulturhuset hver måned, og en 1. klasse fra Asgård Skolen.

Publikum tilmeldte sig på tværs af netværk i det lokale miljø – der kom familier fra Karlemosen, Ellemarken og Hastrupparken, og det var skønt at opleve, hvordan de lokale borgere og institutioner knyttede større kendskab til hinanden samt til selve kulturhuset i et fælles arrangement. I alt kom der ca. 70. Det er ikke sidste gang, der arrangeres en event i Karlemosens Kulturhus på tværs af det lokale netværk. Vi glæder os allerede til den næste i 2019, som vi nok skal fortælle mere om. Glædelig jul.

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: