Posted by on 29. januar 2018

Hundige ligger centralt på s-togslinjen mellem Køge og København og var i weekenden omdrejningspunkt for et arrangement, der samlede børn og unge fra hovedstadsområdet.
Godt 100 mennesker mødtes til Get2Sport Cup, der har stor opbakning fra Dansk Idrætsforbund.

Get2Sport er et projekt, der styrker idrætsforeningernes muligheder for at give foreningsuvante børn og unge en plads i lokale klubber. I Køge er det kommunens Kultur- og Idrætsafdelingen, Køge Boldklub og Boligsocialt Fællessekretariat, der arbejder sammen med Dansk Idrætsforbund om øget foreningstilknytning.

Hundige og Køge indgår begge i Get2Sportsamarbejdet og var i fællesskab værter for et fodboldarrangement, hvor alle viste rigtig god stil på banen, såvel som uden for banen. Høje Tåstrup er også Get2Sport-kommune og ud over en stor gruppe drenge herfra, havde de også et flot forældrefremmøde. Fra Solrød deltog 3 hold, hvoraf hovedparten er flygtningebørn fra Syrien.

Arrangementet foregik i Valhallen en uopvarmet flot hal i tilknytning til Hundige Boldklub, som står åben for offentligheden fra morgen til aften. Køge stod for turneringsafvikling med unge fra Køge ved dommerbordet og som dommere på banen, samt lækker linsesuppe til de fremmødte. På billedet ses nogle af de deltagere, der var tilbage ved turnerings afslutning – iført flotte trøjer fra DIF/Get2Sport

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: