Posted by on 15. januar 2018

Søndag den 24. december, hvor der i mange hjem blev fejret juleaften tog den boligsociale Helhedsplan, initiativ til endnu engang at afholde et indendørsstævne, hvor unge drenge uden juletraditioner kunne mødes til en spændende og hyggelig Street Soccer turnering.Bag arrangementet står Get2Sport Køge, som er et samarbejde mellem Dansk Idrætsforbund, Køge Kommune, Køge Boldklub.

I Street Soccer i Køge har der været fokus på at uddanne unge fra boligområderne til at varetage en del af fodbold træningen. De unge medtrænere fungerer som street agenter i deres boligområder.

Stort fremmøde

Ca. 45 unge mellem 13 og 17 år fra Hastrupparken, Ellemarken, Karlemoseparken fik samlet sig for at opleve eller medvirke i juleturneringen fra kl. 16 til kl. 20. Stemningen var rigtig fin, ungerne var top motiverede og de udviste både samarbejde og respekt. Moralen var helt i top.

Spillerne var delt op i 6 hold, hvor der blev spillet 13 kampe, det endte med at Hastrupparken gik sejrrigt fra turneringen, og med pokalen i hånden. Ligesom sidste år.

Et godt alternativ

15085735_1237578266262966_56416703634199109_n

Remzi Simsir, som er én af de unge fra boligområderne.

Hvad giver sådan et arrangement for jer unge uden juletraditioner?

“Først og fremmest giver det os et godt fælleskab mellem boligområderne i Køge. Helhedsplanen har været inde og lave aktiviteter for unge i disse 4 boligområder, med det har de også formået at trække de unge til sig. Det har også været en hjælp til unge, som pga disse aktiviteter ikke lader sig blive tiltrukket af den “mørke side” af gaden. Siger Remzi Simsir

Er dette en tradition som du håber vil fortsætte de kommende år?

“Det håber jeg ihvertfald. Hvorfor ikke blive ved med opretholde disse hyggelige traditioner. Især når vi ved at det skaber et godt fælleskab mellem områderne, som udover dette tiltrækker de unges opmærksomhed ved at samle dem omkring noget de har tilfælles”

Efter endt turnering fik de unge drenge noget velfortjent pizza, sodavand og slik til ganen. Hvilket var med til at løfte humøret endnu højere.

 

 

 

 

 

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: