Posted by on 3. april 2018

Kvindenetværket i Køge havde pyntet op til en festlig aften i Karlemoseparkens Kulturhus. Det var en rigtig fin aften, hvor kvinder mellem 15 og 84 år skabte fællesskabsfølelse og netværk med lækker mad, dans, sang og videndeling.

Bag arrangementet står en gruppe stærke kvinder fra 8.Marts Gruppen i Køges Kvindenetværk. Gruppen startede med at byde velkommen og fortælle kort om kvindenetværket. Hamide Kara fra Køge Bibliotek indledte aftenen med et oplæg for kvinderne om, hvordan litteratur kan inspirere og styrke vores liv. Der var en overdådig buffet med alverdens retter.

Der var karaoke på programmet, og da den første generthed havde lagt sig var der rift om mikrofonen. Der blev sunget både danske 80’er hits og tyrkiske sange og både pivfalsk og smukke strofer til stor underholdning for de fleste.

To unge kvinder som har fået en danseinstruktør-miniuddannelse igennem Helhedsplanen fik fyldt dansegulvet, da de ledte an fra scenen. Det var et varmt og meget festligt indslag. De to unge kvinder havde ikke før ledt så stor en danseflok, men synes, at det havde været rigtig sjovt og fedt at bevæge så mange. Mod og gejst i bedste international kvindekamp stil.

Hvis du har lyst til at blive en del af kvindenetværket, kan du gå ind på kvindenetværkets Facebook i Køge og holde øje med kommende arrangementer:
https://www.facebook.com/Køges-Kvindenetværk-1637956726499958/

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: