Posted by on 23. november 2018

Åbningen af Damernes Café i Karlemosens Kulturhus den 6. november gik ud over al forventning med mere end 35 kvinder, der deltog.

Der var fuld gang i håndarbejdet, symaskinerne, strikkepindene, som vi næsten løb tør for, og staffelierne som i høj grad kom i brug. De lækre hjemmebagte delikatessekager fra beboerne Jamila og Hatice blev spist op.

Damernes Café handler om at skabe netværk for kvinder, hvor kompetencestyrkende aktiviteter og tryghed går hånd i hånd, og hvor en kobling til øvrige kvindenetværk, er en del af arrangementets udfald. Her lærer man nyt inden for det kreative håndværk, og man lærer samtidig at lære fra sig, hvilket man kan bruge i mange forskellige sammenhænge.

Formålet med aktiviteten er også at ensomhed erstattes med fællesskab omkring kreativt håndarbejde som det fælles tredje. Der er materialer til rådighed, og man er velkommen til at medbringe egne materialer hjemmefra, man i forvejen arbejder på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Damernes Café har åben hver tirsdag fra kl. 10.00 – 15.00 og henvender sig til kvinder fra 15 år og opefter.

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: