Posted by on 28. februar 2018

Den sibiriske kulde kom forbi i den uge, hvor Karlemosens Kulturhus havde inviteret til Idévandring. En lille gruppe trodsede kulden, og gik ud i terrænet, de øvrige beboere blev inde i varmen. Alle deltog i snakken om, hvad der skal til for at få øvrige beboere til at komme ud af lejlighederne og være med til at skabe kultur i Karlemosen.

Der var mange forslag til aktiviteter lige fra loppemarked, IT-café, inspirationsture, kvindecafé, spilleaftener og sommerfest til fællesspisning, hvor man deler højtider. Flere beboere skrev sig på lister til arbejdsgrupper. De er nu inviteret til et opfølgningsmøde, hvor forslagene skal konkretiseres, og det næste skridt skal aftales.

Der var også forslag til, hvordan afdelingsbestyrelsen kan forbedre information til beboerne, fx ved bedre infotavler, hjemmeside og TV og en velkomstpakke til nye beboere, som ud over informationer også rummer en billet til en aktivitet.

Alle kan gøre noget i hverdagen, fx hilse på hinanden. Og man kan banke på og invitere naboen med til et arrangement i kulturhuset.

Den lokale politibetjent Erik fortalte om politiets arbejde i Karlemosen. Karlemosen ligner ethvert andet boligområde. En overgang havde en gruppe kriminelle forsøgt at etablere sig i området. Hovedmanden er fundet, stillet for retten og sidder nu i fængsel. Det har svækket banden. Erik opfordrede beboerne til at orientere politiet, hvis de oplever noget, som ikke er, som det bør være. Han demonstrerede en app man kan bruge, når man vil give politiet en information, som ikke er akut.

Frivillige havde lavet bruscetta, ruller med fisk eller kød og grønt. Det smagte dejligt, og alt blev spist. De frivillige blev takket for det store arbejde. Alle deltog i oprydningen.

Posted in: Uncategorized

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


%d bloggers like this: