Karlemoseparken luftfotoKarlemoseparken ligger i det nordlige Køge. Boligområdet består at 10 blokke, der tilsammen har 629 lejligheder. 435 af disse stod færdige i 1972, mens de resterende 194 taglejligheder stod indflytningsklare i 1994. Området huser i alt 1448 beboere.
I 2012 kom Karlemoseparken på Boligministeriets liste over ghetto-bebyggelser, men er nu taget af listen igen.

Karlemoseparken – en mangfoldig bebyggelse i udvikling

Bebyggelsen har en mangfoldig beboer sammensætning og mange velfungerende beboerklubber. Der er skønne, grønne arealer og kolonihaver.  Trods mange udfordringer for Karlemosens beboere arbejder mange frivillige mod at fremme trivsel og tryghed for alle.

Der er et rigt foreningsliv kun få skridt fra Karlemosen, som benyttes af både de unge og de ældre beboere. Den nye minibane vil fremover være omdrejningspunkt til børn og unge aktiviteter.

Karlemoseparken har skole, SFO og daginstitutioner samt indkøbsmuligheder og Ølby Station i nærheden samt bibliotek og badeland..
Karlemoseparken er en del af Boligselskabet Sjælland.

Boligsocial medarbejder: Goran Fazlinovic.

Teatermosen

Teatermosen er et amatørteater der fordyber sig i teaterlege, sminkedage, foredrag og evt. sangundervisning, som er lavet af holdet selv eller af professionelle ude fra. Vi holder fokus på, at alt dette er til, så vi på et senere tidspunkt i sæsonen kan lave et godt teaterstykke og få et godt sammenhold.

Alle over 16 år fra Karlemosen og personer udefra kan være med som:

Har og ikke har spillet teater før.

Mere information om teatermosen, kan findes her:

http://teatermosen.helhedsplanen.dk 

 

%d bloggers like this: