Header

Velkommen til Helhedsplanens nyhedsbrev

I vores nyhedsbreve kan du følge med i de aktiviteter som Helhedsplanen aktuelt er involveret i. 

I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores seneste aktiviteter. Du kan bl.a. læse om helhedsplanen lokale debatmøde med beboere og politikere forud for kommunalvalget, om beboere som bliver NADA instruktører og om resultaterne af Get2Sport-satsningen. 

God læselyst 

---

Valgmøder i Helhedsplanens fire boligafdelinger

I løbet af november måned frem til kommunalvalget d. 21. november har det boligsociale fællessekretariat arrangeret 4 velbesøgte debatmøder om kommunalvalget.

Til møderne havde helhedsplanen inviteret alle partier og lister som er opstillet til valget til en mulighed for at fremlægge deres politik og samtidig få en god debat med borgerne ude i virkeligheden.

Læs mere her 

 

---

Ny undersøgelse viser at NADA har haft stor effekt på de deltagende beboeres trivsel.

I undersøgelsen blev beboerne spurgt om deres humør, om hvor afslappede de føler sig, om hvor aktive og energiske de oplever at de er, samt hvor friske / udhvilede de føler sig hver morgen.

På alle parametre er der tale om meget markante resultater: Således indikerer beboerne at de føler sig mellem 50-90% bedre.

Læs mere

---

Get2Sport partnerskabet integrerer børn og unge i foreningsliv 

 Get2Sport-partnerskabet, der har fokus på, at understøtte foreningsuvantes vej ind i idrætslivet og styrke fastholdelse og udvikling i idrætsklubberne – bærer tydelig frugt.

Hver weekend dukker der mellem 60 og 100 børn og unge op til Køge Boldklubs 7 street soccer træninger spredt ud over haller fra Køge syd til Køge Nord. Her spiller man indendørs.

Siden partnerskabets start i februar-marts i år har Køge Boldklub fået en tilgang af børn og unge fra de udsatte boligområder på 38%.

 Læs mere

---
Udsatterådets visioner bliver synlige i Køges udsatte Boligområder

Verdens lunge- og diabetes dag i Søparken 

Udsatterådet hilser Køges nye tilbud om en åben, anonym og gratis økonomirådgivning velkommen. Rådet har længe ønsket sig netop dette tilbud og er glad for at udsatte borgere med dårlig økonomi nu har et sted at få hjælp
Læs mere.

---
---

Nyhedsbrevet udgives hver måned. Her vil I få serveret alle vores aktuelle nyheder, projekter, og aktiviteter. Alle sendte nyhedsbreve er tilgængelig på Helhedsplanens hjemmeside: Helhedsplanen

Følg os på Facebook - så er du opdateret på alle aktiviteter!

---