Header

Velkommen til årets sjette nyhedsbrev

I vores nyhedsbreve vil I kunne følge med i de aktiviteter som Helhedsplanen aktuelt er involveret i . Sekretariatet arbejder for tiden på højtryk for at få den nye Helhedsplan på plads, og sikre en god plan for fire års yderligere boligsocial indsats i Køge. Trods dette arbejde er vi stadig i fuld gang med arbejdet i de fire boligområder.

I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores seneste aktiviteter. Du kan bl.a. læse om, et nyt tilbud om økonomisk rådgivning, om årets familieferie, samt få et første indblik i nogle af elementerne i den kommende helhedsplan.  


I juli måned udkommer der ikke noget nyhedsbrev, grundet sommerferie, men nyhedsbrevet vender stærkt tilbage til august.

God sommer til alle jer som læser med.

---
Ferie kickstarter nyt familienetværk i Køge Nord

Ferie kickstarter nyt familienetværk i Køge Nord

Et vigtigt fokusområde i den nye helhedsplan bliver styrkelsen af kompetancer og ressourcer hos børnefamilier. Som et led i denne indsats etableres et familienetværk for familier fra Karlemosen og Søparken. Disse familier har allerede lært hinanden lidt at kende på årets familieferie i Ho ved Vesterhavet ..Læs mere.

---
Ny helhedsplan i Køges almene boligområder fra 1. september 2017

Ny helhedsplan i Køges almene boligområder fra 1. september 2017

Den nye helhedsplan for Køges fire store almene boligområder forventes færdig kort efter sommerferien. Vi kan allerede nu løfte sløret for nogle af fokusområderne i den nye helhedsplan....Læs mere.

---
Samarbejde mellem tre parter sikrer hjælp til Køge borgere med ondt i økonomien

Samarbejde mellem tre parter sikrer hjælp til Køge borgere med ondt i økonomien

For første gang i historien får Køge borgere nu mulighed for at få uvildig og gratis økonomirådgivning i deres egen by. Rådgivningen, som er blevet til i et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp, Helhedsplanen og Køge Kommune, starter allerede op i juli måned. Rådgivningen ydes lokalt i boligområderne men er åben for borgere fra hele Køge Kommune...Læs mere.

---
Flotte ord til Run Koege Run på Business Award 2017

Flotte ord til Run Koege Run på Business Award 2017

Run Koege Run drenge var den 20. maj med til den årlige Business Award. Award showet markerer afslutningen på det officielle forløb i Mind Your Own Business. Dagen er en hyldest til de mange drenge, som gennem otte måneder har arbejdet hårdt for at komme i mål med deres mikrovirksomhed...Læs mere.

---

Det boligsociale Fællessekretariat siger farvel til to dygtige medarbejdere

Det Boligsociale Fællessekretariat siger i denne måned farvel til to dygtige og loyale medarbejdere, nemlig Goran Fazlinovic og Camilla Hansen. Vi takker dem for deres store indsats i henholdsvis Karlemoseparken og Ellemarken og ønsker dem god vind fremover.

Læs mere.

---

Aktiviteter 

Ønsker du flere informationer mht. vores aktiviteter hvor de foregår og hvornår?

Så kan du følge dette link og få et indblik i den kommende måned

KALENDER

---

Nyhedsbrevet udgives hver måned. Her vil I få serveret alle vores aktuelle nyheder, projekter, og aktiviteter. Alle sendte nyhedsbreve er tilgængelig på Helhedsplanens hjemmeside: Helhedsplanen

Følg os på Facebook - så er du opdateret på alle aktiviteter!

---