Header

Velkommen til årets femte nyhedsbrev

I vores nyhedsbreve vil I kunne følge med i de aktiviteter som Helhedsplanen aktuelt er involveret i . Sekretariatet arbejder for tiden på højtryk for at få den nye Helhedsplan på plads, og sikre en god plan for fire års yderligere boligsocial indsats i Køge. Trods dette arbejde er vi stadig i fuld gang med arbejdet i de fire boligområder.

I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af vores seneste aktiviteter. Du kan bl.a. læse om, hvordan unge hjælper ældre med indkøb, om Ellemarkens seje drenge fra Run Koege Run og om en ny aktivitetsgruppe i Karlemoseparken for børn og unge.  

---
Unge køber ind for ældre

Unge køber ind for ældre

Nyt projekt i Karlemoseparken hjælper ældre med de daglige indkøb.Helhedsplanen har i samarbejde med Jobplaneten og Boligselskabet Sjælland ansat seks unge som tre gange om ugen kører ud og handler for de beboere, som har behov. 
Læs mere.

---
Kunstvognen giver Køge en farverig sommer

Kunstvognen giver Køge en farverig sommer

Kunstnere fra Køge Billedskole er henover sommeren klar til at sprede inspiration blandt beboere i Søparken og Hastrupparken. Det er børn, unge og familier, der er i fokus, men alle er velkomne til at kigge forbi og udfolde sig kreativt. Læs mere.

---
+100 løbere deltog i Run Køge Run

+100 løbere deltog i Run Koege Run

Motionsløbet ”Run Koege Run”, der løb af stablen d. 12 maj i Ellemarken, var kulminationen på otte måneders hårdt arbejde med at etablere en mikrovirksomhed. Syv stolte drenge fra Ellemarkskolen kunne sammen med deres frivillige Venturepiloter og Helhedsplanens medarbejdere skyde løbet Run Koege Run i gang. Læs mere.

---
Fredagshygge med Fifa og rundbold

Fredagshygge med Fifa og rundbold

I Karlemosen er der, takket være to frivillige beboere, opstået et nyt tilbud til børn mellem 7 og 14 år. Aktivitetsgruppen 105 hedder det og er et initiativ, der skal engagere områdets børn i en aktiv fritid og tilbyde dem socialt samvær med andre børn. Læs mere.

---
Virksomhedsnetværket Rotary besøger Karlemosen

Virksomhedsnetværket Rotary besøger Karlemosen

Virksomhedsnetværket Rotary, afholder et af deres netværksmøder i Karlemosens Fælleshus. 

Ved at rykke Rotary-mødet ud i Karlemosen bliver der skabt opmærksomhed på Jobplaneten blandt virksomhedsledere, som potentielt kan blive arbejdsgivere for flere af de unge mennesker fra Helhedsplanens boligområder. Læs mere.

---

Aktiviteter 

Ønsker du flere informationer mht. vores aktiviteter hvor de foregår og hvornår?

Så kan du følge dette link og få et indblik i den kommende måned

KALENDER

---

Nyhedsbrevet udgives hver måned. Her vil I få serveret alle vores aktuelle nyheder, projekter, og aktiviteter. Alle sendte nyhedsbreve er tilgængelig på Helhedsplanens hjemmeside: Helhedsplanen

Følg os på Facebook - så er du opdateret på alle aktiviteter!

---