Header

Velkommen til årets andet nyhedsbrev

I vores nyhedsbreve vil i kunne følge med i de aktiviteter som Helhedsplanen udfører og samarbejder omkring. I er derfor med hele vejen. Sekretariatet arbejder på højtryk for at få den nye Helhedsplan på plads, og det indebærer at sikre, at input fra alle interessenter bliver taget i betragtning. 

Du kan blandt andet i årets tredje nyhedsbrev, læse om teatermosen, fællesspisning i de fire områder og meget mere. 

---
Øg din smidighed med blid yoga

Øg din smidighed med blid yoga

Mental Trivsels Kurset, som har budt på NADA og Mindfulness, afsluttes nu med fire ugers blid yoga kun for kvinder.Kursets underviser Tina Rossbach Kofod har 10 års erfaring som yogainstruktør og er vant til at tilrettelægge undervisningen så alle kan være med.

Du kan her læse mere om kurset og se om det er noget for dig her 

---
Kvindefest den 8. marts

Kvindefest den 8. marts

Igen i år var der stor kvindefest på kvindernes internationale kampdag den 8. marts. I år var det det nyetablerede kvindenetværk i Køge, der var arrangører af festen. Kvindenetværket er blevet etableret med støtte fra den boligsociale helhedsplan og Køge Kommune.

Mere om dette arrangement kan findes her

---
Helhedsplanen inviterer til fællesspisning i alle fire afdelinger

Helhedsplanen inviterer til fællesspisning i alle fire afdelinger

I uge 17 står den på fællesspisning i hele Danmark. Det er nemlig Danmark Spiser Sammen uge, som er et initiativ som Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag. Helhedsplanen støtter selvfølgelig op om initiativet og invitere til fællesspisning mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i uge 17. Helhedsplanen, afdelingsbestyrelserne og frivilliggrupper i de fire boligafdelinger arbejder allerede med at skabe inkluderende fællesskaber for alle. Det er derfor også i samarbejde mellem disse parter at fællesspisningen i Ellemarken, Hastrupparken, Karlemosen og Søparken er arrangeret. 

Ønskes mere information om Danmark spiser sammen kan dette findes her

Mere om dette arrangement, og tilmelding kan findes her 

---
Unge lommepengejobbere hjælper ældre med opvask

Unge lommepengejobbere hjælper ældre med opvask

Helhedsplanen har på opfordring af og i samarbejde med Ellemarkens afdelingsbestyrelse startet et nyt tilbud til ældre. Det drejer sig om et tilbud om opvaskehjælp til de ældre, der bor i opgange, hvor der renoveres faldstammer.

Beboerne i Ellemarken har under renoveringen af køkkenerne ingen vand og afløb, men må benytte de opvaskepladser, der er sat op i opgangene.

Læs mere om projektet og hvem der kan få hjælp her

---
Morgencafeéns 3. årsdag

Morgencaféens 3. årsdag

I anledningen af morgencaféens tre års jubilæum, blev der afholdt et festgilde. Der blev i Karlemosens kulturhus inviteret til fællesspisning, hvor voksne såvel som børn var inviteret. Der var allerede at par dage før meldt udsolgt, hvor 49 voksne og 21 børn, kunne se frem til denne fællesspisning. 

Mere om dette arrangement, og hvad det har af betydning for boligområdet, kan findes her

---
Fodboldstævne i Køgehallen

Fodboldstævne i Køgehallen

Lørdagen d.18 marts blev der afholdt fodboldstævne i Køgehallen, som markerede starten på samarbejdet Get2Sport i Køge. 21 hold og omkring 170 mennesker i alt samlede sig omkring idrætten street soccer, der har fokus på gode oplevelser og teknisk præget spil på tværs af alder og andre tilhørsforhold.

Læs mere om dette arrangement her

---
Dans skal løfte netværk og velvære

Dans skal løfte netværk og velvære

Med dansen som redskab vil en gruppe på ca. 10 unge inspirere voksne til at bevæge sig mere. På søndag d. 2.4. starter de unge på et kursus, hvor de i løbet af april måned vil tilegne sig en masse kompetencer, der skal sætte dem i stand til at gøre det sjovt for de voksne at danse i de lokale.

Læs mere om dette her

---

Aktiviteter 

Ønskes der flere informationer mht. vores aktiviteter hvor de foregår og hvornår?

Så kan du følge dette link og få et indblik i den kommende måned

KALENDER

---

Nyhedsbrevet vil blive udgivet hver måned. Her vil i få serveret alle vores nyheder, projekter, og aktiviteter. Alle sendte nyhedsbreve vil også være tilgængelig på Helhedsplanens hjemmeside: Helhedsplanen

Følg os på Facebook - så er du opdateret på alle aktiviteter!

---