Uge 21 i Helhedsplanen har budt på stort engagement i de faste aktiviteter i de individuelle boligområder. Uge 21 var også ugen hvor street-soccer arrangementet DBU Tour kom til Køge torv. Her stillede Helhedsplanen med hold fra alle fire boligområder.

 Husk at du kan følge Helhedsplanen på Facebook, Twitter og Instagram!

Søparken

Tirsdag var der 34 fremmødte til hyggelig morgenmadscafé, hvor der var en god snak rundt om bordet.

Deltagerne i 'Søparken letter' gik tur efter morgenkaffen, hvor de medbragte sakse flittigt blev brugt til at klippe grene og andet grønt til onsdagens kvindeklub, hvor der skulle laves blomsterdekorationer. En af kvinderne, Ilham er allergiker så i stedet for blomster dekorationer, lavede hun falafel til alle 18 deltagere, hvilket faldt i rigtig god jord.

Tirsdag aften var der prøvetime hos 'Projekt Styrke'. Der var blevet informeret om 'Projekt Styrke' både til morgenkaffen og i projekt 'Søparken letter'. 15 kvinder som er glade for motionen mødte op. Kvinderne er meget interesserede i fortsat at deltage hver torsdag og hver anden mandag.

På tværs af boligområderne

 Fredag og lørdag var alle inviteret til DBU Tour på Køge torv. Det var et større arrangement, der startede med en straffesparks konkurrence om fredagen og stor street-soccer turnering om lørdagen. Der var en rigtig god stemning både blandt de mange fodboldinteresserede deltagere og tilskuere. DBU havde opstillet forskellige aktiviteter på torvet, hvor de mange glade drenge og piger kunne teste hvor hårdt de kunne sparke, hvor hurtigt de kunne drible og en street-soccer bane, hvor turneringen blev afholdt.

Alle fire boligområder stillede med hold, og mange af street-agenterne var tilstede for at støtte op om holdene. U18 Hastrupparkens drenge spillede sig til en flot første plads, og kvalificerede sig derved, sammen med Karlemoseparkens U18 hold til DM i street-soccer, der bliver afholdt på Rådhuspladsen den 28. juni.